menu
Word Lid
Drie kandidaten van Beveren-Kruibeke op Oost-Vlaamse Vlaams Belang lijsten

Afgelopen zaterdag heeft de partijraad van het Vlaams Belang de kandidaten goedgekeurd waarmee de partij in juni naar de kiezer trekt. Drie kandidaten zijn afkomstig uit Beveren en Kruibeke: afdelingsvoorzitter Jamie Kerremans (plaats 13 Kamer), Berlinda De Cleen (plaats 17 Vlaams Parlement) en Marijke De Graef (plaats 16 opvolgers Vlaams Parlement). “Beveren-Kruibeke is goed vertegenwoordigd op de nationale Vlaams Belang-lijsten en daar zijn we trots op”, zegt Kerremans.

Op 9 juni zal men maar liefst drie kandidaten uit Beveren en Kruibeke terugvinden op de lijsten voor de Vlaamse en federale verkiezingen van het Vlaams Belang. Jamie Kerremans is afdelingsvoorzitter in Beveren. Hij zal de 13e plaats op de Kamerlijst voor zijn rekening nemen. Berlinda De Cleen is afkomstig uit Kruibeke en gemeenteraadslid. Zij krijgt de 17e plaats op de lijst voor het Vlaams Parlement. Marijke De Graef is fractieleider in de Beverse gemeenteraad en zal de opvolgerslijst voor het Vlaams Parlement duwen.

“Een sterk team uit onze gemeente waar we trots op zijn”, aldus Kerremans. “Over enkele maanden kunnen de Vlamingen kiezen voor échte verandering Het Vlaams Belang moet de grootste partij worden, zodat we de Vlamingen eindelijk het Vlaamse en rechtse beleid kunnen geven waar ze al jaren voor stemmen, maar nooit kregen.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF