menu
Word Lid
Vlaams Belang beloont wie leeuwenvlag uithangt rond 11 juli met eigen ‘Gouden Leeuwbier’

Het Vlaams Belang zal in de periode rond 11 juli langsgaan bij iedereen in Beveren die een gratis leeuwenvlag aanvroeg bij de partij. De partij schenkt daarbij ook een kleine attentie weg: Gouden Leeuwbier. Het gaat om een pils die speciaal voor de gelegenheid werd geproduceerd. “We willen iedereen die helpt om Beveren mee Vlaams te kleuren tijdens onze Vlaamse nationale feestdag bedanken”, zegt afdelingsvoorzitter Jamie Kerremans. “Ook wie een vlag uithangen heeft en we tegen komen op onze ronde willen we graag bedanken.”

Elk jaar rond 11 juli kan men bij het Vlaams Belang een gratis leeuwenvlag aanvragen. “Dat is elk jaar opnieuw een overdonderend succes”, zegt Kerremans. “We zijn erg trots op alle inwoners die samen met ons hun vlag uithangen om de Vlaamse feestdag in de kijker te zetten. We willen hen dan ook bedanken met een geschenkje.”

In eerste instantie zullen militanten van de partij langsgaan bij iedereen die een vlag aanvroeg. “Maar ook mensen die dit jaar geen vlag aanvroegen, maar wel een leeuwenvlag uithangen zullen we proberen te bereiken”, aldus Kerremans. Het frisse pilsje is volgens de partij ideaal om met het warme weer van te genieten.

Elke inwoner van Beveren die ook graag de Vlaamse identiteit wilt vieren, kan nog een Vlaamse leeuwenvlag aanvragen via https://leeuwenvlag.vlaanderen/

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF